FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ćorluka potpisao za Lokomotiv

Autor: dlug
MOSKVA, 27. lipnja 2012. (Hina) - Kao što se i posljednjih dana nagađalo, branič hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka napustio je Tottenham i karijeru će nastaviti u redovima ruskog prvoligaša Lokomotiva iz Moskve za čijim kormilom sjedi Slaven Bilić.

Nakon što je prošao liječnički pregled Ćorluka je danas u Moskvi potpisao trogodišnji ugovor za Lokomotiv. "Vedran je jedan vođa hrvatske reprezentacije i sretni smo što smo uspjeli angažirati igrača takvog profila. Ćorluku su u svojim redovima željeli vidjeti mnogi europski klubovi no mi smo bili najkonkretniji," kazao je sportski direktor kluba Kiril Kotov, te dodao: "Ćorluka je branič vrhunske klase sa sjajnim pregledom igre. Osim u obrambenim zadaćama opasan je i pred suparničkim golom."

Na njegovom dolasku inzistirao je novi trener ruskog sastava Slaven Bilić, a Ćorluka će se ostatku momčadi pridružiti u trening kampu u Sloveniji. Ćorluka je u Moskvu stigao iz Tottenhama čiji je dres nosio od 2008. godine, uz prošlosezonsku posudbu u Bayer iz Leverkusen. Za Spurse je ukupno odigrao 81 utakmicu i postigao jedan gol. Jednu sezonu je igrao i za Manchester City u čije je redove stigao iz zagrebačkog Dinama 2007. godine.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙