FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za petak 22. lipnja

Autor: sbak
ZAGREB, 22. lipnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za petak, 22. lipnja.

LUXEMBOURG - Ministri financija zemalja članica Europske unije sastat će se na redovitom sastanku na kojem će raspravljati i o prijedlogu uvođenja poreza na financijske transakcije, oko čega su članice duboko podijeljene.

LUXEMBOURG - Sastanak ministara zdravstva zemalja članica Europske unije koji se sastaju u okviru Vijeća za zapošljavanje, socijalnu politiku, zdravstvo i zaštitu potrošača. Na sastanku će kao promatrač sudjelovati hrvatski ministar zdravlja Rajko Ostojić. Ministar Ostojić će se bilateralno sastati i s povjerenikom za zdravstvo i zaštitu potrošača Johnom Dallijem.

RIM - Čelnici četiri glavna gospodarstva u eurozoni Njemačke, Francuske, Italije i Španjolske sastat će se u Rimu kako bi približili stavove prije europskog summita krajem lipnja radi zaustavljanja krize koja izravno prijeti Madridu i Rimu. Predsjednik talijanske vlade Mario Monti susrest će se s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom, njemačkom kancelarkom Angelom Merkel i španjolskim kolegom Marianom Rajoyem.

ANKARA - Očekuje se da će se turski predsjednik Abdullah Gul sastati s parlamentarnim povjerenstvom vezano za novi ustav.

Dežurni:

Noć: Gordana Gojak

Prijepodne: Ivo Lovrić

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Srđan Baković

Tel: 00385 1 4808 645

Fax: 00385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙