FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog požara na vozilo otežan promet između vrbovca i Sv. Ivana Žabno

Autor: mkov
ZAGREB, 20. lipnja 2012. (Hina) - Na državnoj cesti D28 između Vrbovca i Svetog Ivana Žabno, promet teče otežano u mjestu Cugovec, zbog požara na teretnom vozilu, priopćio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na brojnim dionicama naših cesta i autocesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika i cestovnih objekata, košnji trave i sličnom. HAK poziva vozače da na tim mjestima, gdje je sužen kolnik ili se vozi naizmjence, voze pozornije i smanjenom putnom brzinom.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Na autocesti A1, promet teče jednim trakom od 227.+350 do 218.+800 km u smjeru Zagreba, te od 146. do 155. km u smjeru Splita.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Pojačan je promet vozila na graničnom prijelazu Metković u oba smjera (čekanja oko 30 min). Izlazak teretnih vozila je pojačan na Maclju (moguća su i duža čekanja). Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙