FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Američki odvjetnici sviraju djela predsjednika Josipovića

Autor: dger
ZAGREB, 20. lipnja 2012. (Hina) - Odvjetnička filharmonija (Lawyers Philharmonic) iz Los Angelesa u program svojega trećeg po redu godišnjeg koncerta koji će se 21. srpnja održati u koncertnoj dvorani Walta Disneya uvrstila je i djelo hrvatskoga predsjednika Ive Josipovića.

Orkestru, kojemu je utemeljitelj i dirigent američki odvjetnik Gary Greene, pridružit će se i zbor Legal Voices, stoji na mrežnim stranicama orkestra.

Osim djela hrvatskoga predsjednika koje će tako doživjeti svoju američku premijeru, Odvjetnička filharmonija izvest će i Carminu Buranu i izbor iz broadwayskog mjuzikla "Les Miserables", navodi se na mrežnim stranicama filharmonije.

Lawyers Philharmonic iz Los Angelesa orkestar je u kojemu vlada potpuna harmonija između odvjetnika, sudaca, studenata prava i pravosudnog osoblja. Neki od članova završili su konzervatorije i profesionalni su glazbenici dok su se neki orkestru pridružili iz ljubavi prema glazbi i instrumentima koje su svirali u mladosti. Kako ističu na svojoj mrežnoj stranici, bitna je jedino glazba.

Orkestar se sastoji od više od 50 glazbenika, a profesionalno nastupaju za strukovne udruge te na brojnim humanitarnim priredbama.

(Hina) xdgk yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙