FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanje u prometu

Autor: ddad
ZAGREB, 20. lipnja 2012. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i središnjoj Hrvatskoj, posebice na dionicama autocesta: A1 između čvora Bosiljevo i tunela Sveti Rok, A2 Zagreb-Macelj između Zaprešića i Zaboka, te A3 Bregana-Lipovac od Ivanje Reke do Novske, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Na brojnim dionicama cesta i autocesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika i cestovnih objekata, košnji trave i sličnom, te se vozači upozoravaju da na tim mjestima, gdje je sužen kolnik ili se vozi naizmjence, voze opreznije.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Na autocesti A1, promet teče dvosmjerno od 227.+350 do 218.+800 km uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙