FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milinović: učinit ću sve da se HDZ- vrati na politički tron

Autor: tkol
ZAGREB, 17. lipnja 2012. (Hina) - Darko Milinović, protukandidat aktualnog predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka na nedavnim stranačkim izborima, izjavio je danas kako će učiniti sve da se HDZ vrati na politički tron u Hrvatskoj.

"Učinit ću sve i bit ću jedna od malih karika u vraćanju HDZ-a na politički tron na političkoj sceni u Hrvatskoj", rekao je Milinović novinarima na svečanosti obilježavanja 23. godišnjice HDZ-a u prostorijama NK Jarun, govoreći o svom daljem angažmanu u HDZ-u.

"Takmičit ću se s ostalim kolegama da moj županijski odbor u idućim izborima ima najbolji rezultat. Svi takvom poslu moramo prionuti i onda nema zime za HDZ, a koljena će se tresti u SDP-u jako brzo", ustvrdio je.

Na novinarski upit zašto danas ne sudjeluje u prigodnoj nogometnoj utakmici HDZ-ovih juniora i seniora Milinović je rekao kako je nedavo bio na "maloj operaciji nosa" pa mi je sugerirano da se kloni nogometa kako ga ne bi lopta pogodila u nos. "Recimo što da se dogodi da me Kalmeta namjerno pogodi u nos", zapitao se Milinović.

(Hina) xtkol ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙