FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovniku otvorena privatna poliklinika Marinmed

Autor: hspa
DUBROVNIK, 16. lipnja 2012. (Hina) - U Dubrovniku je danas uz prigodnu svečanost otvorena suvremena privatna poliklinika Marinmed, čiji liječnički tim čine vrhunski stručnjaci iz Hrvatske i Izraela, rečeno je na konferenciji za novinare održanoj tim povodom.

Vlasnici su Dubrovčanin, povratnik iz Čilea Ivo Ucović i poslovni čovjek iz Izraela Shlomi Ranot. Poliklinika je potpisala i sporazum u suradnji s Općom bolnicom Dubrovnik, a rečeno je kako je u Londonu otvoren i poseban ured odakle će na liječenje dolaziti pacijenti u sklopu medicinskog turizma.

Kako je istakao ravnatelj dr. Rikard Lentz na više od 1000 metara četvornih uz vrhunske stručnjake pacijentima se nude pregledi i zahvati na najmodernijim medicinskim uređajima i to iz područja radiologije, ginekologije, interne medicine i kirurgije, plastične kirurgije, ortopedije, fizikalne terapije i medicinske rehabilitacije.

U liječničkim timu su među ostalim Reuven Gepstein, specijalist ortopedije i Evgeniy Pevzner neurokirurg iz Izraela te hrvatski liječnici Mladen Miškulin, specijalist ortopedije i traumatologije, Velimir Lupret specijalist neurokirurgije.

Taj je projekt započeo prije tri godine u cilju razvijanja zdravstvenog turizma, a do sada je u Dubrovniku liječeno nekoliko tisuća pacijenata uglavnom inozemnih državljana.

(Hina) xddub yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙