FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Modrić: Furija je veliki izazov

Autor: dlug
WARKA, 16. lipnja 2012.(Hina) - Protiv Irske i Italije Luka Modrić je bio među najboljih hrvatskim igračima. Međutim, protiv svjetskih i europskih prvaka Španjolaca to neće biti dovoljno.

Luka će morati odigrati vrhunsku partiju ukoliko 'vatreni' žele ostvariti rezultat koji ih vodi u četvrtfinale.

"Igrati protiv Španjolske je veliki izazov, kako za mene tako i za moje suigrače," kazao je Luka, te dodao: "Oni su momčad koja će imati veći posjed lopte, a koliko će to dugo trajati ovisit će prvenstveno o njima.

Međutim, mi se moramo postaviti čvrsto, blokirati ih i pokušati odmaknuti od našeg gola. Pokazali smo protiv Italije da možemo tako igrati', rekao je veznjak Tottenhama.Španjolski i hrvatski mediji 'opsjedali' su Modrića, svjesni kako će o njegovoj igri mnogo toga ovisiti."Uvjeren sam kako ćemo i mi imati faze igre tijekom kojih ćemo dominirati. Valjda ćemo i mi složiti koju priliku."

Posljednjih dana sve se glasnije spominje zanimanje Real Madrida za njegove usluge, a španjolske kolege smatraju kako bi Modrić imao mjesto i u momčadi Barcelone.

"Naravno da mi je drago čuti takve pohvale, baš zbog takvih stvari pokušat ću biti još bolji, još opasniji. To me neće sputati, već naprotiv. Ovo je utakmica na kojoj se možemo dokazati', smatra Modrić.

Luka je svjestan kako s igrom iz prvog poluvremena protiv Italije 'vatreni' neće imati izgleda protiv 'furije'.

"Problem je bio što smo stajali daleko od suparnika. Ali u drugom dijelu to je izgledalo puno bolje, upravo onako kako treba igrati protiv takvih suparnika. Ponovimo li igru iz tog dijela, siguran sam da ćemo

protiv Španjolske osigurati četvrtfinale," dodao je.

(Hina) xdl yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙