FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija vadila dijelove kako bi spriječila nastavak vožnje

Autor: ilov
LINZ, 15. lipnja 2012. (Hina/APA) - Austrijska je policija u noći na petak morala početi rastavljati stari teretnjak kako bi njegova vlasnika Talijana spriječila da nastavi vožnju.

Mali teretnjak što ga je vozio talijanski državljanin bio je u tako lošem stanju da mu je policija na sjeveru Austrije stavila mehaničku blokadu na kotače i skinula registracijske tablice, ali vlasnik se nije dao smesti i nastojao je na svaki način osposobiti vozilo za nastavka vožnje.

Policija je zaustavivši vozilo ustanovila brojne nedostatke. Amortizeri su mu bili toliko slabi da nisu mogli držati karoseriju unatoč neznatnom teretu. Mjesta na kojima je hrđa nagrizla lim vlasnik je zalijepio silikonom i drugim priručnim materijalima. Iz vozila je curilo ulje, a razbijeno desno prednje svjetlo bilo je zalijepljeno najlonskom folijom.

Unatoč tome što mu je policija zabranila dalnju vožnju, vlasnik je bio uporan u namjeri da nastavi put prema Italiji.

Budući su zaključili da je motor moguće pokrenuti bez ključa, policajci su na vozilo postavili mehaničku blokadu kotača i s njega skinuli registracijske tablice.

Međutim, vlasnik je smjesta izradio nove tablice od papira i pokušao ukloniti mehaničku blokadu.

Policija je nato ispustila zrak iz guma i izvadila bateriju, nadajući se kako vozač ipak neće moći ukloniti te nedostatke i nastaviti vožnju.

(Hina) xilov yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙