FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na HRT-u javna rasprava o programskim obvezama

Autor: rkor
ZAGREB, 12. lipnja 2012. (Hina) - Hrvatska radio televizija (HRT) uputila je danas poziv gledateljima i slušateljima da se uključe u javnu raspravu o Prijedlogu programskih obveza HRT-a za sljedećih pet godina, koji je preduvjet za potpisivanje Ugovora između HRT-a kao javnog rtv servisa i Vlade Republike Hrvatske.

Kako bi se svim gledateljima i slušateljima omogućilo da iznesu mišljenje o Prijedlogu, navodi HRT, sudjelovanje u raspravi bit će omogućeno putem televizije, radija, foruma i internetskih stranica.

 Na Prvom programu Hrvatskog radija u srijedu, 13. lipnja (11,10 sati) bit će emitirana posebna emisija o prijedlogu programskih obveza, a Hrvatska televizija o toj će temi govoriti u emisiji "Hrvatska uživo" u utorak, 19. lipnja (17,25 sati). U srijedu, 20. lipnja, od 14 do 16 sati na HRT-u će biti održan i okrugli stol na HRT-u, na koji će biti pozvani predstavnici raznih društvenih institucija, a moći će se izravni pratiti na Trećem programu Hrvatskoga radija. Tijekom srijede, 13. lipnja, bit će otvoren i poseban odjeljak za raspravu o ovoj temi na stranicama HRT-ovog Foruma (http://forum.hrt.hr/).

Tekst programskih obveza dostupan je na internetskim stranicama HRT-a (www.hrt.hr).

(Hina) pp/xrkor ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙