FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 9. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u Hrvatskom primorju. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke izlazak prema otoku Krku i Crikvenici. Zbog radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke i kroz naselje Gornji Stupnik (stara karlovačka), D28 državna cesta u Predavcu, D34 obilaznica grada Valpova, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike) i ŽC 6007 Ražanac-Zadar. Na graničnim prijelazima Macelj i Pasjak pojačan je ulazak osobnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Na sjevernom Jadranu te u zapadnim i središnjim kopnenim krajevima promjenljivo oblačno, ponegdje s kišom i grmljavinom, osobito poslijepodne i navečer. U Dalmaciji, a veći dio dana i u istočnoj Slavoniji prevladavat će sunčano i vrlo toplo. U unutrašnjosti vjetar većinom slab sjeveroistočnjak, a na Jadranu slabo i umjereno, a na južnom dijelu i jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 23 do 28, a u Dalmaciji i Slavoniji između 28 i 33 Celzijeva stupnja.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙