FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bilić: Možemo pobijediti Irce

Autor: rsal
WARKA/ZAGREB, 7. lipnja 2012. (Hina) - Sposobni smo pobijediti Irce, ali moramo biti vrhunski, kazao je na konferenciji za medije u četvrtak u Warki hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Izbornik Slaven Bilić ponovno je u Warki izašao pred novinare i govorio o očekivanjima od utakmice protiv Irske, kojom će Hrvatska 10. lipnja u Poznanju otvoriti svoj nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

"Imamo dvije varijante za Irce i razmatramo ih. No, cilj se ne mijenja, moramo ih pobijediti. Sposobni smo za to s obzirom na svoju kvalitetu, no moramo pružiti vrhunsku partiju", kazao je Bilić.

"Zadovoljan sam svojim trenutačnim stanjem, a iako su Irci izrazito čvrsta i teško probojna momčad, jedva čekamo istrčati na teren. Igrali smo prošle godine protiv njih, a pobijedimo li ih sada u nedjelju, prilično sam siguran i da ćemo proći skupinu", kazao je Luka Modrić.

Njegov dojučerašnji klupski suigrač, Kranjčar, dogovorio je prelazak u Dynamo iz Kijeva:

"Idem u veliki klub, a ponovno ću nastupati u Ligi prvaka. To je sjajan osjećaj", zaključio je Kranjčar.

Za lošu vijest u hrvatskoj vrsti pobrinuo se Ivo Iličević, koji je otpao s popisa igrača za EURO zbog ozljede lista noge, a izbornik Bilić pozvao je umjesto njega igrača Dinama Šimu Vrsaljka.

Iličević je na treningu u kampu u poljskoj Warki u srijedu zadobio ozljedu lista, a naknadnim pregledom je utvrđeno da se ipak radi o težoj ozljedi - parcijalnoj rupturi. Iličević (25) je igrač HSV-a, a za hrvatsku reprezentaciju je igrao u četiri utakmice i zabio jedan zgoditak. Ozljeda Iličevića novi je udarac za hrvatsku reprezentaciju nakon ispadanja s popisa Ivice Olića, a zbog ozljede Bilić nije mogao računati i na stopera Dejana Lovrena. Šime Vrsaljko (20) za hrvatsku nacionalnu vrstu ima tri nastupa, a suigračima će se u Warki priključiti večeras.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙