FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australski plivači osuđeni zbog fotografija s oružjem

Autor: sbil
SYDNEY, 7. lipnja 2012. (Hina/AFP) - Australski olimpijski odbor oštro je kritizirao plivače Nicka D'Arcyja i Kenricka Monka, koji su dio reprezentacije za olimpijske igre u Londonu, nazvavši ih "glupima" jer su svoje fotografije na kojima poziraju s oružjem stavili na internet.

Ta fotografija koja je objavljena na Facebooku i Twitteru na kojoj D'Arcy pozira s pištoljem a Monk s dvije puške prekrižene na prsima "je glupa i neprimjerena za članove australske olimpijske reprezentacije", izjavio je šef misije izaslanstva za London Nick Green.

Dva 24-godišnja plivača, specijalisti na 200 m slobodno, gdje Monk drži svjetski rekord u malim bazenimaveć su se našli na meti australskih medija. D'Arcy je bio isključen iz reprezentacije za Igre 2008. u Pekingu zbog tučnjave u baru, a Monk je izmislio 2011. da ga je srušio loš vozač objašnjavajući lom lakta, iako se sam slomio kada je pao sa skateboarda.

Obojica su sudjelovala na natjecanjima u Sjedinjenim Državama, a australske vlasti će ih pozvati na razgovor.

Australski plivački savez "ne tolerira takve fotografije i ne tolerira objavljivanje neprimjerenih sadržaja na Facebooku, Twitteru ili bilo kakvoj drugoj mreži", ističe se u priopćenju Saveza.

Posjedovanje oružja je strogo ograničeno zakonom u Australiji.

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙