FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO - Krava Yvonne prognozira za Njemačku

Autor: sbil
BERLIN, 6. lipnja 2012. (Hina/AFP) - Krava "Yvonne" će prognozirati rezultate njemačke nogometne reprezentacije na predstojećem europskom prvenstvu koje počinje u petak, objavljeno je s austrijskog gospodarstva Gut Aiderbichl, koje je kupilo kravu prošle godine u Bavarskoj.

"Yvonne" će imati istu ulogu za rezultate Nationnalmannschafta kakvu je imala hobotnica Paul za vrijeme svjetskog prvenstva 2010.

"Za Yvonne se ništa neće promijeniti. Svaki će dan ujutro dolaziti na pašu. Samo će umjesto jednog mjesta za jelo imati dva", objasnila je glasnogovornica ovog njemačko-austrijskog gospodarstva smještenog blizu Salzburga.

Prvi test za "Yvonne" je u petak ujutro kada će trebati izabrati iz koje će posude jesti - iz one koja nosi zastavu Njemačke ili iz one koja nosi zastavu Portugala, jer te dvije reprezentacije igraju u subotu u Lvivu prvu utakmicu skupine B.

Yvonne je postala zvijezda njemačkih medija prošle godine kada je dnevnik Bild ponudio sredinom kolovoza nagradu od 10.000 eura onome tko ju ulovi živu. Vlasti su obavijestile lokalne lovce da mogu pucati na nju jer su je smatrali opasnom za cestovni promet.

Za vrijeme svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010 hobotnica Paul iz akvarija u Oberhausenu postala je najpopularnija hobotnica na svijetu prognozirajući rezultate utakmica njemačke reprezentacije kao i pobjedu Španjolske u finalu protiv Nizozemske, ali Paul više nije među nama.

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙