FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: dvla
ZAGREB, 4. lipnja 2012. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

ABU DABI

Američka pop zvijezda Madonna ušla je trčeći na pozornicu stadiona Yas u Abu Dabiju na prvi koncert u toj zemlji u Perzijskom zaljevu, nekoliko dana nakon što je u Izraelu krenula na svjetsku turneju. Približno 25.000 obožavatelja pozdravilo je povicima pojavljivanje Madonne, odjevene u crni pripijeni kostim inspiriran albumom "Girl Gone Wild", koja je kasnila s početkom više od dva sata. Koncert u nedjelju prvi je od dva spektakla predviđena u Abu Dabiju. Drugi koncert, zakazan nakon što su karte za nedjeljni koncert prodane u nekoliko sati, održat će se u ponedjeljak. Madonna je svjetsku turneju počela u Tel Avivu prošlog tjedna uputivši na sceni apel u korist mira na Bliskom istoku.

MADRID

Većina stanovnika jednog španjolskog sela na nedjeljnom je referendumu glasovala za zadržavanje tradicionalnih borbi s bikovima umjesto radnih mjesta koja bi bila otvorena novcem ušteđenim od borbi s bikovima i raznih svečanosti. Unatoč stopi nezaposlenosti od 30 posto u Extremaduri, na zapadu Španjolske, stanovnici sela Guijo de Galistea dali su 242 glasa za borbe s bikovima, prema 181 glasu za otvaranje radnih mjesta, prenose španjolski mediji. "Bikovi" ili "Posao" pisalo je na referendumskim listićima, kako bi se rasporedilo 15.000 eura iz proračuna za ovu godinu.

LOS ANGELES

Američka glumica Drew Barrymore udala se u subotu u južnoj Kaliforniji, prenosi časopis People i dodaje da se radi o trećem braku hollywoodske zvijezde. Drew Barrymore (37) se udala za trgovca umjetninama Willa Kopelmana u subotu na imanju u Montecitu, a među uzvanicima su bili Cameron Diaz i Reese Witherspoon. People navodi da je Drew 1992. dva mjeseca bila u braku s vlasnikom bara Jeremyem Thomasom, a 2001. šest mjeseci s glumcem Tomom Greenom. Barrymore i Kopelman su navodno počeli vezu prošle godine i prije pet mjeseci su se zaručili, a Drew čeka prvu bebu. Glumica je karijeru počela 1980. u filmu "E.T." Stevena Spielberga.

(Hina) xdv ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙