FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INmusic: otkazali Crannberries, potvrđen novi izvođač

Autor: nles
ZAGREB, 1. lipnja 2012. (Hina) - Grupa The Cranberries otkazala je sve festivalske nastupe u lipnju i srpnju pa tako i nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu, ali je potvrđen novi izvođač koji će biti najavljen početkom idućeg tjedna, izvijestio je organizator INmusic festivala koji će se održati u Zagrebu krajem lipnja.

Pjevačica benda Dolores O'Riordian u službenoj je izjavi objavila kako se "zbog osobnih razloga, koje ne bi željela iznositi u javnost, ispostavilo da ovo nije pravo vrijeme za nju da ljeto provede na turneji".

"Ispričavam se svim obožavateljima i obećajem da će The Carnberries biti na razini zadatka na odgođenim nastupima", prenio je INmusic festival službenu izjavu pjevačice.

Budući da je potvrđen novi izvođač koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu, program će se regularno odvijati kako je i najavljeno, a novi izvođač bit će objavljen početkom idućeg tjedna.

Detaljna satnica nastupa INmusic festivala bit će objavljena desetak dana prije održavanja festivala.

Među izvođačima koji će se od 28. do 30. lipnja izmjenjivati na pozornicama INmusica na Otoku mladosti na zagrebačkom Jarunu najavljeni su sastavi Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks, Fanga, Retro Stefson, Archie Bronson Outfit, Dry the River, Human Wuman, Iness Mezel, Tamikrest, Reptile Youth, Stuttgart Online te brojni drugi.

(Hina) pp/xln yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙