FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja Hrvatska - za utorak - 22. svibnja

Autor: mcur
ZAGREB, 22. svibnja 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 22. svibnja:

ZAGREB - Ministarstvo zdravlja predstavit će Projekt smanjenja listi čekanja u hrvatskim bolnicama. Ministar zdravlja Rajko Ostojić i članovi Povjerenstva za liste čekanja govorit će o mjerama koje Ministarstvo namjerava poduzeti radi uvođenju reda u liste čekanja, a bit će predstavljena i analiza zatečenog stanja i uzroka koji su doveli do dugih čekanja na operativne zahvate i dijagnostičke postupke u bolnicama (11 sati, Ministarstvo zdravlja, Ksaver 200a)

PULA - Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak u Puli će položiti kamen temeljac za stambenu zgradu koja će se graditi prema modelu POS-a (10 sati, ulica Jurja Žakna). Obilježavanju početka gradnje nazočit će pulski gradonačelnik Boris Miletić i direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Željko Uhlir (izjave za medije predviđene su za 11 sati).

ZAGREB - Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić održat će konferenciju za medije uoči 37. sjednice Gradske skupštine (11,30 sati, Starogradska vijećnica, Ulica Sv. Ćirila i Metoda 5)

ZAGREB - Zbor novinara za okoliš Hrvatskog novinarskog društva (HND) organizira okrugli stol "Hrvatska biološka sigurnost i GMO", a očekuje se dolazak predstavnika struke, resornih ministarstava, Hrvatskog zavoda za zaštitu zdravlja, Državnog zavoda za zaštitu prirode (11 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2)

ZAGREB - Povodom skorog početka kratkometražnog izdanja Svjetskog festivala animiranog filma Animafest Zagreb, koji se održava od 29. svibnja do 3. lipnja, održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program jubilarnog Animafesta, koji ove godine slavi 40 godina postojanja (11 sati, Mala dvorana kina Tuškanac, Tuškanac 1).

ZAGREB - Konferencija za medije povodom proglašenja finalista ovogodišnjeg natječaja Rovinj Photodays (12 sati, Muzej za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10). Finaliste i najbolje fotografije u deset službenih kategorija predstavit će predsjednik ocjenjivačkog suda, fotograf Hrvoje Slovenc. Bit će objavljena odluka savjetodavnog odbora festivala o dobitnicima posebnih priznanja i dobitniku nagrade za životno djelo. Nagrada ove godine ide fotografu Mladenu Tudoru.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Mate Kovačević

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xdm yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙