FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za ponedjeljak 21. svibnja

Autor: dhai
ZAGREB, 21. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za ponedjeljak, 21. svibnja.

CHICAGO - Nastavak dvodnevnog summita NATO-a na kojem Hrvatsku predstavlja premijer Zoran Milanović, ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić i ministar obrane Ante Kotromanović. Sastanak na vrhu bit će prilika za države članice da definiraju dugoročan odnos a Afganistanom, tijekom tranzicije i nakon nje, predstave koncept tzv. pametne obrane i ojačaju mrežu partnerstva širom svijeta.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog Sabora Boris Šprem sastat će se s izaslanstvom Komisije za vanjske poslove Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH koje vodi Mirza Kušljugić (10 sati, Hrvatski sabor, Trg Sv.Marka 6).

ZAGREB - Europska komisija i ostale institucije EU-a zaposlit će 70 hrvatskih prevoditelja kako bi se pripremile za pristupanje Hrvatske Europskoj uniji 1. srpnja 2013. U svezi s time, 21. lipnja 2012. Europski ured za selekciju zaposlenika (European Personnel Selection Office - EPSO) otvorit će prvi natječaj za hrvatske dužnosnike za selekciju novih prevoditelja, a tom prigodom bit će održana i konferencija za novinare.

BEČ - Novi krug pregovora između Irana i UN-ova agencije za atomsku energiju (IAEA).

Dežurni:

Noć: Neven Leskovar

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Domagoj Janković

Navečer: Damir Hainski

Telefon: 00385 1 4808645

Telefax: 00385 1 4808822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbcav ydh

An unhandled error has occurred. Reload 🗙