FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vatreni doputovali u Rovinj

Autor: dlug
ROVINJ, 20. svibnja 2012. (Hina) - Hrvatski nogometni reprezentativci danas poslijepodne doputovali su u Rovinj gdje će boraviti do subote i biti smješteni u hotelu "Eden".

Naime, nakon uvodnog okupljanja u Čatežu, izbornik Slaven Bilić i njegov stručni stožer su u Rovinj, na prvu fazu priprema za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, stigli s 22 igrača koji su odmah po dolasku trenirali na stadionu Valbruna. Opravdano su izostali Ivica Olić, Danijel Pranjić, Stipe Pletikosa, Danijel Subašić i Dejan Lovren, koji će se reprezentaciji naknadno pridružiti.

"Olić i Pranjić neće ni doputovati u Rovinj, jer 23. svibnja imaju obvezu odigrati utakmicu protiv reprezentacije Nizozemske, gdje moraju biti prisutni apsolutno svi igrači Bayerna. Stoga će nam se oni pridružiti tek u Austriji" izvijestio je novinare izbornik Bilić. Dodao je kako Subašić stiže tijekom sutrašnjeg dana, dok Stipe Pletikosa ima još jednu utakmicu za Rostov 22. svibnja i priključit će se reprezentaciji dva dana kasnije ili tek pred put.

"Bilo kako bilo, on neće konkurirati za prijateljski susret protiv Estonije" - kazao je Slaven Bilić. U sklopu rovinjskih priprema "vatreni" će u petak u Puli odigrati prijateljski ogled s Estonijom.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙