FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vatreni sele u Rovinj

Autor: dlug
ZAGREB, 20. svibnja 2012. (Hina) - Nakon završenog prvog dijela priprema za nastup na EP u Poljskoj i Ukrajini, koji su naši najbolji nogometaši odradili od 16. do 19. svibnja u svojoj stalnoj bazi u Čatežu, danas su prije odlaska na drugi dio priprema u Rovinj izbornik Slaven Bilić i kapetan Dario Srna u Zagrebu održali konferenciju za novinare na kojoj se, osim stanja u reprezentaciji najviše razgovaralo o sinoćnoj utakmici Lige prvaka.

"Jedanaesterci su lutrija, a i najveći igrači na svijetu promašivali su jedanaesterce. Svjestan sam kako će Ivicu ovaj promašaj pratiti cijeli život, ali nadam se da će to na našim pripremama malo potisnuti. Mi smo tu da mu pomognemo, ali ne samo njemu, već i Pranjiću. Bilo je to veliki finale, a nogometni svijet je zaslužio takvu utakmicu. Ja sam navijao za Bayern, ali mi je drago zbog Chelseaja koji je zaslužio ovaj trofej" rekao je Bilić.

Kapetan Dario Srna pozvao je medije da pomognu u stvaranju dobre atmosfere. "Treba nam dobra atmosfera. Ajmo biti pozitivni ova tri tjedna. Nakon Turske se ona upitna slika koja je stvorena o nama promjenila. Dakako, upitna s vaše, ne i s naše strane", kazao je Srna.

Nakon ručka u zagrebačkom hotelu Sheraton nogometaši su autobusom krenuli u Rovinj, a njima će u Rovinju priključiti Bayernov dvojac Ivica Olić i Daniel Pranić te vratari Stipe Pletikosa i Daniel Subašića. Bilića su posebno razveselile dobre vijesti iz Lyona o oporavku Deana Lovrena.

"Situacija s Lovrenom se odvija dobro i mi ćemo ga čekati do zadnjeg dana kada se trebamo odlčiti za 23 nogometaša koji putuju u Poljsku i Ukrajinu", kazao je Bilić.

Od 20. do 25. svibnja naši najbolji nogometaši pripremat će se u Rovinju, a prvu provjeru trenutačne spreme imat će 25. svibnja kada će u Puli igrati prijateljsku utakmicu sa Estonijom.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙