FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Idući tjedan počinju pregovori s Drogbom

Autor: sbil
LONDON, 20. svibnja 2012. (Hina/AFP) - Predsjednik engleskog prvoligaša Chelsea koji je sinoć u finalu Lige prvaka pobijedio minhenski Bayern otkrio je da će se ovaj tjedan početi pregovarati o novom ugovoru s agentom Didiera Drogbe.

"Didier je igrač za velike utakmice i to je još jednom pokazao", izjavio je Buck za Sky Sport. "Vjerujem da će izvršni direktor Chelsea Ron Gourlay sjesti ovaj tjedan za stol s njegovim agentom kako bi postigli nekakav dogovor".

"Potrebno je napraviti što je najbolje za Chelsea, a Didier treba napraviti što je najbolje za njega, vidjet ćemo kako će se razgovori razvijati", dodao je čelnik londonskog kluba.

Drogba, koji je sinoć zabio izjednačujući pogodak, a onda i pobjednički u izvođenju kaznenih udaraca, od 2004. godine nosi dres Chelsea gdje je došao iz Marseilla. S klubom sa Stamford Bridgea osvojio je tri naslova prvaka Premier League i četiri FA kupa. Za Chelsea je do sada odigrao 221 utakmicu i zabio 100 golova, a titulu najboljeg strijelca Premier League osvajao je 2007. i 2010. godine.

Reprezentativac Obale Bjelokosti, 34-godišnji Drogba ranije je govorio da želi potpisati dvogodišnji ugovor s Chelsea, no kako su mu čelnici kluba, želeći pomladiti momčad, nudili jednogodišnji ugovor počeo je govoriti da odlazi sa Stamford Bridgea.

Jedan od klubova koji je pokazivao interes za njega je kineski Shanghai Shenhua, ali mu je nedavno njegov bivši suigrač iz Chelsea Nicolas Anelka, koji tamo igra, preporučio da ne dolazi.

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙