FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milošević predao potpise za kandidaturu

Autor: tdel
ZAGREB, 18. svibnja 2012. (Hina) - Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević predao je danas u središnjici stranke više od 600 potpisa za svoju kandidaturu rekavši da na Općem saboru HDZ-a sebe vidi u drugome krugu s onim kandidatom koji će dobiti manji dio glasova 2100 izaslanika.

Na novinarsko pitanje što će biti s HDZ-om nakon izbora Milošević je podsjetio da u kampanji neprekidno govori o programu i viziji HDZ-a i Hrvatske u Europskoj uniji i o budućnosti.

"Nakon 20. svibnja, već u ponedjeljak jamčim povratak zajedništva, međusobnog povjerenja, političke vjerodostojnosti HDZ-a i pobjedu na idućim lokalnim i parlamentarnim izborima", istaknuo je Milošević. Smatra da će izaslanici Općeg sabora po svojoj savjesti izabrati one koji će voditi HDZ u EU i u povratak na vlast.

Na pitanje hoće li nastaviti suradnju s kolegama iz HDZ-a odgovorio je da će suradnju nastaviti sa svima budući da će novi predsjednik surađivati s onima koje izabere 2100 izaslanika. "To će biti moj novi tim", rekao je Milošević.

(Hina) xtdel yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙