FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAP Forum 5. lipnja - novi format tradicionalne SAP konferencije

Autor: tmis
ZAGREB, 17. svibnja 2012. (Hina) - Tvrtka SAP d.o.o. najavila je danas da će 5. lipnja održati poslovno-tehnološko okupljanje SAP Forum, kao potpuno novi format predstavljanja inovacija, rješenja i proizvoda koji na jedinstveni način objedinjuju znanja i tehnologije dostupne na globalnom tržištu.

SAP Forum u Hrvatskoj zapravo je nastavak tradicionalne SAP-ove konferencije "SAP World Tour" koju ta tvrtka organizira od 2005., a novi, prošireni format uvode, kako ističu iz SAP-a, zbog proširenog portfelja, tehnološkog unapređenja i proizvodnog napretka.

Najavljujući forum direktor SAP-a Igor Dropulić napominje da je to dio SAP-ove promijenjene strategije koja će se na tržištu odvijati kroz pet tzv. stupova. Uz dosadašnji aplikacijski dio više se okreću i ka poslovnoj inteligenciji, 'cloud computingu', SAP Hana-i odnosno 'in-memory computingu', a posebno 'Sybase Database' i 'Sybase Mobility' dijelu rješenja i aplikacija.

O tome će više riječi biti na Forumu s dodatnim naglaskom na mobilnoj povezivosti, brzoj implementaciji i optimizaciji IT resursa, dok će dio predavanja domaćih i stranih stručnjaka biti posvećen i poslovnim izazovima te potencijalima.

Prvi dio konferencije završit će svečanom dodjelom novinarskih nagrada SAP Božo Težak na području ICT-a, dok će se drugi dio odvijati kroz dvije tematske cjeline, o iskustvima SAP-ovih korisnika te o novim tehnologijama i rješenjima koje tvrtkama donose konkurentsku prednost i poslovne koristi.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙