FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sušić: Za Džeku je najbolje da napusti Manchester City

Autor: adrp
MOSTAR, 14. svibnja 2012. (Hina) - Izbornik bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Safet Sušić izjavio je da Edin Džeko treba napustiti redove Manchester Cityja, jer mu trener Roberto Mancini daje premalu minutažu.

Sušić je u intervju za najutjecajniji internetski portal u BiH "klix.ba" ocijenio da je Džekin zgoditak u produžetku bio presudan za preokret u dramatičnom završnom susretu s Queens Park Rangersom i osvajanje naslova prvaka Engleske.

"Da nije bilo Džekinog zgoditka vjerojatno bi Manchester United bio prvak. Prema mome mišljenju, to je ključni pogodak", rekao je u ponedjeljak proslavljeni bosanskohercegovački nogometaš i sadašnji izbornik Safet Sušić.

Oštro se obrušio na trenera Mancinija kazavši da je bio sraman njegov odnos prema Džeki koji je veći dio sezone proveo na klupi za pričuve.

"Poznavajući Džeku i koliko voli igrati, najvažnije mu je da ode negdje gdje će stalno igrati. Ovo je sramno što mu je Roberto Mancini radio, a na kraju mu je Edin možda i donio titulu", izjavio je Sušić.

(Hina) xzkre yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙