FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Češki partner ulaže u karlovačkog drugoligaša

Autor: adrp
KARLOVAC, 12. svibnja 2012. (Hina) - Nemjerljivo je zadovoljstvo što smo prvenstvo priveli kraju i odigrali i posljednju utakmicu, bez obzira na činjenicu da smo na dnu ljestvice i što NK Karlovac ispada iz prve lige, izjavio je za Hinu nakon utakmice s Rijekom sportski direktor NK Karlovca Zoran Rodić.

" Ni ispadanje iz prve lige ne može zasjeniti zadovoljstvo što unatoč ogromnim financijskim i organizacijskim mukama nismo potpali pod suspenziju Hrvatskog nogometnog saveza i završili u najnižem rangu natjecanja, županijskoj ligi", kazao je Rodić ne skrivajući da ni on, ni igrači, ni treneri ne dobivaju novac za svoj rad shodno potpisanim ugovorima.

"Vrlo je izvjesno potpisivanje ugovora o partnerstvu s jednom češkom firmom, jer je prva runda razgovora uspješno obavljena. Slijede detalji, ali budući da je riječ o investitoru koji zna što je ulaganje u sport, jer već surađuje sa češkom Spartom, ja sam uvjeren da smo osigurani za narednu sezonu", kazao je Rodić.

Na pitanje o kakvim se novčanim iznosima radi Rodić je odgovorio da je za jednu sezonu u prvoj ligi potrebno oko sedam milijuna kuna, ali da taj iznos neće biti bitno manji ni u drugoj ligi te naveo da je u pregovora s češkim partnerom uključen i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić.

Jelić je Hini potvrdio da su pregovori u tijeku i dodao da je riječ o "ozbiljnom kapitalu čiji je interes znatno širi od nogometa".

Trener seniorske momčadi Sanjin Lucijanić izjavio je da je unatoč svemu ponosan kako su igrači pod njegovim vodstvom odradili proljetni dio prvenstva.

(Hina) xvhor yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙