FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 11. svibnja

Autor: dsencar
ZAGREB, 11. svibnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 11. svibnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Vlade RH Zoran Milanović sastat će se s predstavnicima Platforme 112. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, o kojem će iz Vlade izvijestiti priopćenjem. (12 sati, Banski dvori).

DUBROVNIK - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će Kongresu Europskog udruženja političkih konzultanata te će se obratiti sudionicima kongresa (9,30 sati, hotel Dubrovnik Palace).

ZAGREB - Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučajevima Hypo i Ina-MOL nastavit će se na zagrebačkom Županijskom sudu saslušanjem svjedoka iz Mađarske i splitskog poduzetnika Mira Brkića koji bi trebao svjedočiti o Sanaderovom imovinskom stanju nakon povratka iz Austrije početkom 90-ih, odnosno potvrditi ili odbaciti tezu bivšeg premijera da nije ratni profiter već da je imetak stekao predratnim radom u Austriji. (9,30 sati, Županijski sud).

ZAGREB - Konferencija za novinare u organizaciji Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH u sklopu koje će biti predstavljeni rezultati prvog istraživanja uporabe droga u općoj populaciji provedenog tijekom 2011. godine, u sklopu znanstveno–istraživačkog projekta "Zlouporaba sredstava ovisnosti u općoj populaciji Republike Hrvatske" (12 sati, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Multimedijalna dvorana, Marulićev trg 19/I). O projektu će govoriti v.d. ravnatelj Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Dubravko Klarić, ravnatelj Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar Vlado Šakić i voditeljica projekta "Zlouporaba sredstava ovisnosti u općoj populaciji Republike Hrvatske" Renata Glavak Tkalić.

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i direktorica Europske banke za obnovu i razvoj za Hrvatsku i Mađarsku Zsuzsanna Hargitai potpisat će Mandatno pismo u vezi s Projektom gradnje podzemne garaže s pratećim sadržajima na lokaciji srednjoškolskog igrališta Savska – Kačićeva – Klaićeva – Kršnjavoga (9 sati, zgrada Gradske uprave).

ZAGREB - Radna konferencija ApolitikA INTRO na kojoj će biti predstavljen prijedlog dokumenta Arhitektonske politike Republike Hrvatske 2013.-2020. Gost predavač je predsjednik Europskog foruma za arhitektonske politike gospodin Rob Docter. Prijedlog dokumenta "Arhitektonske politike Republike Hrvatske 2013.-2020. – ApolitikA – Nacionalni program za vrsnoću i kulturu građenja" pripremila je Radna skupina osnovana odlukom ministra graditeljstva i prostornoga uređenja Ivana Vrdoljaka koja je sačinjena od predstavnika Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Savjeta prostornog uređenja Države, Hrvatske komore arhitekata, Udruženja hrvatskih arhitekata i Hrvatske komore inženjera građevinarstva (9,30 sati, hotela Westin, Kristalna dvorana).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xds yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙