FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP u karateu: Logarušić i Tubić za broncu

Autor: adrp
ZAGREB/TENERIFE, 10. svibnja 2012. (Hina) - Najveće iznenadjenje prvoga dana europskog prvenstva u karateu što se održava u gradu Adejeu na Tenerifima je 18-godišnji Marijan Logarušić, član Karate kluba "Tempo".

Zagrebački maturant je prvi put nastupio na velikom seniorskom natjecanju i u subotu će se boriti za brončanu medalju na EP u kategoriji do 67 kg. Logarušić je u 1. kolu svladao je Norvežanina Larsena s 3-0, potom je bio bolji od Austrijanca Kaserera 2-1, a u četvrtfinalu je pobijedio Slovaka Kučerka s uvjerljivih 3-0. Tek u polufinalu svladao ga je favorizirani Turčin Kemaloglu s 1-0.

Jedna pobjeda nedostaje i Ivoni Tubić za broncu u kategoriji do 68 kg. Ona je takodjer stigla do polufinala i to kroz tri izjednačene borbe nakon kojih je sudačkim preglasavanjem pobijedila Švedjanku Antunović, predstavnicu BiH Fazlić, te Ukrajinku Kaminsku. U borbi za finale izgubila je od Francuskinje Fanjat s 1-0.

Večeras još u borbi za broncu kroz repasaž ostaju Ana-Marija Čelan u kategoriji iznad 68 kg, koja je zaustavljena u četvrtfinalu, te Marko Lučić, kojem će trebati borba više, jer je izgubio susret osmine finala kategorije do 75 kg.

Ispali su Pero Vučić porazom u četvrtfinalu kategorije iznad 84 kg, te Matej Tomazin koji je natjecanje završio takodjer u četvrtzavršnici kategorije do 84 kg.

(Hina) xad yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙