FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imenovani ocjenjivački sudovi pulskog Filmskog festivala

Autor: gvla
ZAGREB, 8. svibnja 2012. (Hina) - Na sjednici Vijeća Festivala igranog filma u Puli, održanoj danas u Ministarstvu kulture pod predsjedavanjem zamjenika ministrice kulture Berislava Šipuša, imenovani su ocjenjivački sudovi ovogodišnjeg, 59. izdanja toga festivala.

Kako se navodi u priopćenju Ministarstva kulture, u ocjenjivački sud Nacionalnog programa koji će se održati od 21. do 28. srpnja u tome gradu imenovani su filmolog Hrvoje Turković, redatelj Dalibor Matanić, scenarist Ante Tomić, glumica Nina Violić i snimatelj Vanja Černjul.

U sastav ocjenjivačkog suda Međunarodnog programa, koji se održava od 14. do 28. srpnja, imenovani su redatelj Milčo Mančevski, glumica Mirjana Karanović te redatelj i glumac Metod Pevec.

Na sjednici je bilo riječi i o programskim i organizacijskim pripremama Festivala, a usvojen je i Financijski plan 59. Festivala, te prijedlog Filmskog programa festivala, dok će definitivan program biti usvojen na narednoj sjednici Festivalskog vijeća koja će se održati u drugoj polovici lipnja, ističe se nadalje u priopćenju.

(Hina) pp/xgvla ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙