FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klis: u alkoholiziranom stanju ubio muškarca

Autor: zjur
SPLIT, 5. svibnja 2012. (Hina) - Iako još uvijek traje kriminalističko istraživanje sinoćnjeg ubojstva I. B. (51) u Klisu u splitskoj se policiji danas doznaje kako je još sinoć uhićeni počinitelj P. N. (56) u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio vidno alkoholiziran i izmjereno mu je više od dva promila alkohola u krvi.

Dio očevida je na mjestu događaja, u Velikom Broćancu, nastavljen i danas, a tijelo ubijenog je prevezeno u Klinički bolnički centar (KBC) Split gdje će tijekom vikenda na Odjelu patologije biti obavljena obdukcija kako bi se točno utvrdio uzrok smrti. Još se uvijek nagađaju motivi ubojstva, pa se tako, po pisanju lokalnih medija, priča kako bi razlog sukoba bila navodna nesuglasica oko skele koja je bila u vlasništvu I. B., a ukradena je prije neki dan što je prijavio policiji.

Ubojstvo se dogodilo sinoć oko 18,30 sati kada je P. N. nožem napao I. B. koji je netom prije došao pred njegovu kuću. Nožem ga je ubo u prsa usmrtivši ga na mjestu događaja. Uhićen je odmah i priveden u policijsku postaju. Policija i državno odvjetništvo u interesu istrage ne žele govoriti o pojedinostima toga ubojstva.

(Hina) xzjur ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙