FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Redknapp: Ovo je bila zadnja šansa

Autor: imli
ZAGREB, 3. svibnja 2012. (Hina) - Trener Tottenhama 65-godišnji Harry Redknapp izjavio je kako je ovo bila njegova zadnja šansa da postane izbornik engleske reprezentacije, ali da nije razočaran što je umjesto njega posao dobio godinu mlađi Roy Hodgson.

"Mislim da više neću imati priliku postati izbornik, to je realno s obzirom na moje godine. No, to me nimalo ne brine, već mogu reći da sam sretan što imam priliku voditi jedan od pet najboljih klubova u Engleskoj. Znate, ima trenera koji su puno pametniji od mene a vode nižerazredne klubove. Želim svom kolegi Hodgsonu sve najbolje i uvjeren sam da će napraviti dobar posao sa reprezentacijom", izjavio je Redknapp za britanske medije.

Nakon što je u veljači Fabio Capello otišao sa mjesta izbornika, Redknapp je postao glavni kandidat za njegovog nasljednika. Imao je veliku podršku medija i bilo je gotovo sigurno da će preuzeti englesku reprezentaciju nakon Eura, a onda je proteklog vikenda došlo velikog iznenađenja jer se Engleski savez odlučio za trenera West Bromwich Albiona Royja Hodgsona.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙