FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladost Kaštela - Mladost Zagreb 3:1

Autor: rsal
KAŠTELA, 25. travnja 2012. (Hina) - Odbojkaši Mladost Marine Kaštela večeras su u prvoj finalnoj utakmici za prvaka Hrvatske kod kuće pobjedil HAOK Mladost iz Zagreba s 3:1 (25:16, 28:30, 25:22, 25:17), te u seriji na tri pobjede poveli s 1:0.

Trener Mladosti Marine Kaštela Ivan Rančić je nakon utakmice izjavio kako je pobjeda njegove momčadi ostvarena u velikoj borbi.

"Svaki set je imao svoju težinu, publika nas je nosila kad je bilo najpotrebnije", istaknuo je Rančić dodavši kako će u drugoj utakmici finala u Zagrebu njegova momčad također pokušati odigrati kvalitetno i ostvariti pobjedu. Dodao je kako u večerašnjoj utakmici servis njegove momčadi nije bio kvalitetan te će u sljedećim utakmicama nastojati popraviti.

Trener zagrebačkih odbojkaša Željko Nojić je istaknuo kako će njegova momčad dati sve od sebe da u drugoj utakmici u subotu u Zagrebu pobjedi Kaštelane.

"Mladost Marina Kaštela se pojačala našim igračima većinom reprezentativcima kupivši ih, te nas je na neki način oslabila, ali mi imamo to što imamo i ja sam ponosan na svoju momčad", kazao je Nojić.

Druga finalna utakmica igra se u subotu u Zagrebu.

(Hina) xpgas yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙