FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko: Koalicija mora biti dogovaranje

Autor: tdel
ZAGREB, 17. travnja 2012. (Hina) - Kandidat za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas da načelno podržava okupljanje istinskog reformskog bloka među kandidatima za vodstvo stranke i najavljuje da će o tome s kolegama razgovarati idućih dana, ali samo "ako su doista otvoreni za dijalog u kojem sebe ne stavljaju na prvo mjesto, jer to onda nije dogovaranje".

Poziv na suradnju Karamarku su danas uputili kandidati za predsjednika HDZ-a, Milan Kujundžić i Drago Prgomet, a u izjavi za Hinu Karamarko ističe kako "koalicija mora biti dogovaranje".

U interesu je stranke, dodaje, da na predstojećem Općem saboru budu izabrani najkvalitetniji ljudi, koji će omogućiti stvarne promjene u ponašanju, vođenju i funkcioniranju stranke, njezinu profiliranju u modernu europsku demokršćansku i narodnjačku stranku te koji će osigurati uvjerljivu pobjedu HDZ-a na budućim izborima.

"To može učiniti samo snažan tim odgovornih i poštenih ljudi, koji su se dokazali dosadašnjim radom i nisu sudjelovali u srozavanju stranke na najniže grane u njezinoj povijesti", naglašava Karamarko.

Kandidati za predsjednika HDZ-a Milan Kujundžić i Drago Prgomet danas su na konferenciji za novinare izvijestili da će zajedno nastupiti na predstojećem Općem saboru HDZ-a te su pozvali da im se pridruže svi koji su zainteresirani za novi početak HDZ-a - prije svih Tomislava Karamarka i Domagoja Ivana Miloševića.

(Hina) xtdel yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙