FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čilić na 22. mjestu

Autor: dlug
ZAGREB, 16. travnja 2012. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić oprostio se od aktivne karijere kao 53. tenisač na ATP ljestvici, dok je Marin Čilić napredovao za jedno mjesto i sad je na 22. poziciji.

Ivan Dodig je napredovao za dva mjesta i sada je 57., dok je Ivo Karlović popravio plasman za jednu stepenicu i sada je 61. tenisač svijeta. Antonio Veić je pobjedom na challengeru u Brazilu napredovao 26 mjesta i sada je 124.

Na samom vrhu nije bilo nikakvih promjena. Srbin Novak Đoković i dalje je na prvom mjestu, Španjolac Rafael Nadal je drugi, a Švicarac Roger Federer treći. Amerikanac John Isner je potisnuo sunarodnjaka Mardya Fisha sa devetog mesta i to je jedina promjena u TOP 10.

Plasman u polufinale turnira u Kopenhagenu donio je najboljoj hrvatskoj tenisačici Petri Martić pomak za pet mjesta na najnovijoj WTA ljestvici i sada je 52. Mirjana Lučić je 107. što je napredak za jedno mjesto, Ajla Tomljanović je pala za 17 mjesta i sada je 189. Ani Mijačika je zadržala 235. poziciju, a Tereza Mrdeža je pala za jednu poziciju i sada je 238. U vodstvu je i dalje Bjeloruskinja Viktorija Azarenka ispred Ruskinje Marije Šarapove i Čehinje Petre Kvitove.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙