FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Željko Krapljan novi predsjednik sisasčkog HDZ-a

Autor: ssis
SISAK, 14. travnja 2012. (Hina) - Za novoga predsjednika Gradske organizacije HDZ-a u Sisku danas je na izbornoj skupštini izabran Željko Krapljan, koji je dobio najviše glasova među tri kandidata.

Krapljan je dobio 137 glasova, Marijan Gašljević 54, a Vlasta Baća 17 glasova nazočnih izaslanika na izbornoj skupštini gradske organizacije HDZ-a, koja je, osim otvorenja, održana bez nazočnosti novinara. O rezultatu glasovanja novinare je izvijestilo izborno povjerenstvo.

Kako je i najavio, dosadašnji predsjednik GO HDZ-a, sisački gradonačelnik Dinko Pintarić, nije se ponovno kandidirao.

Izabrani su i novi članovi Nadzornog odbora, te izaslanici Županijske izborne skupštine i Općeg sabora HDZ-a.

Na početku sjednice nazočnim se izaslanicima obratio predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, saborski zastupnik Ivan Šantek, koji je istaknuo da je na novom vodstvu velika odgovornost i zadatak vraćanja visokog rejtinga HDZ-a u Sisku. Rekao je također kako se Hrvatska demokratska zajednica mora osposobiti za preuzimanje vlasti od nesposobne Kukuriku koalicije.

Krapljan je bio saborski zastupnik HDZ-a u dva mandata. U HAC-u je pomoćnik direktora sektora, no iz te je tvrtke najavljena njegova moguća smjena. Protiv njega se vodi sudski postupak zbog sumnje za zloporabu ovlasti pri zapošljavanju mimo natječaja. Nedavno je sa skupinom čelnih ljudi u HAC-u otišao na bolovanje, zbog ozljede na radu i tlaka, no ustvrdio da to ne utječe na njegove aktivnosti u unutarstranačkoj izbornoj kampanji.

(Hina) xssis yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙