FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mamić: Nismo dobili čestitku iz MZOS-a

Autor: adrp
ZAGREB, 10. travnja 2012. (Hina) - Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić najavio je u utorak na konferenciji za novinare, na kojoj se požalio na medijski tretman svoga kluba, novi pohod "plavih" na Ligu prvaka.

"Pokušat ćemo već ove jeseni ponovno donijeti Ligu prvaka u Maksimir i tako osigurati našim navijačima da mogu gledati Barcelonu ili opet Real kao prošle godine", izjavio je Mamić navodeći da su ga novinarski komentari nakon pobjede nad Šibenikom rastužili i doveli u poziciju da se ispričava zbog sedmog uzastopnog naslova državnog prvaka.

"Zar se moramo ispričavati zbog naših pobjeda. Zar mislite da će vam život biti ljepši ako Dinamo bacite na koljena. Ja sam se uvijek služio čvrstim i neoborivim argumentima. Da su me poslušali i odustali od lige 16, danas ne bismo imali ovakvo stanje u nogometu. Rekao sam i to da će Hajduk završiti u bankrotu, a rekao sam i da ćemo 10 godina zaredom biti prvaci, sad je prošla sedma", rekao je Mamić.

Potom se prvi operativac Dinama i najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa pozvao i na Uskršnje poruke pape Benedikta XVI i kardinala Bozanića.

"U njima se govori da istina uvijek pobjeđuje i da se za nju mora boriti. Ja ću se i dalje boriti na strani istine, boriti za to da zajedno sa zaposlenicima pronosimo slavu kluba, da osvajamo nove trofeje. Nismo se umorili, a u klubu smo ponosni što imamo privilegiju služiti Dinamu i navijačima", istaknuo je Mamić potvrdivši da se sa bivšim kapetanom Igorom Bišćanom nije ni čuo ni vidio otkako je udaljen iz kluba, ali mu je i poručio da su za njega "vrata kluba uvijek otvorena i kada god hoće može doći na razgovor".

Zdravko Mamić nije želi dodatno zaoštravati ni odnose sa ministrom Jovanovićem koji je nedavno njega i Vlatka Markovića napao žestokom i neprimjerenom retorikom.

"Mislim da je već dosta ljudi to komentiralo i ja ne bih dodatno dolijevao ulje na vatru. Koristio je rječnik koji je potpuno neprimjeren. Jednostavno, svi moramo ići naprijed, pronaći izlaz iz ove slijepe ulice. Izlaz iz ovog zla mora biti u nadi, ljubavi, pozitivi, energiji, izlaz postoji, ne smijemo se svi predati i reći nema izlaza", zaključio je Mamić napomenuvši da je Dimano dobio bezbroj čestitki i telegrama za osvojeni naslov prvaka, ali da među njima nije bilo čestitke iz Ministrastva znanosti, obrazovanja i sporta.

(Hina) xad yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙