FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rotary humanitarni golf turnir 14. travnja

Autor: smar
ZAGREB, 10. travnja 2012. (Hina) - Prvi Rotary humanitarni golf turnir kojemu je cilj pružanje materijalne potpore i poticanje izvrsnosti kod djece, održat će se 14. travnja u Golf & Country Clubu Zagreb u Blatu, priopćeno je danas iz Rotary Kluba Zagreb Zrinjevac.

Turnir je humanitarnog karaktera, a usmjeren je rotarijanskoj zakladi "Dr. Viktor Ružić" koja pruža materijalnu potporu djeci za njihovo uzdržavanje, školovanje i poticanje razvoja talenta mladih osoba.

Turnir će nas udružiti u pomoći mladim talentima, otvarajući im vrata za edukaciju i razvoj kakav zaslužuju, afirmirajući pritom buduće intelektualce, ističe u priopćenju organizator turnira Rotary Klub Zagreb Zrinjevac.

Sudionici humanitarnog turnira su golferi, rotarijanci, njihove obitelji, prijatelji i poslovni partneri, a sudjelovanje je potvrdio jedan od najpoznatijih hrvatskih sportaša i golfera, Dražen Ladić, dodaje se u priopćenju.

Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, promičući visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu.

(Hina)pp/xsmar yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙