FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 5. travnja

Autor: dmak
ZAGREB, 4. travnja 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti - Hrvatska - za četvrtak, 5. travnja:

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike na čijem je dnevnom redu, među ostalim, Nacrt prijedloga zakona o izmjenama Zakona o prostornom uređenju i gradnji, s Nacrtom konačnog prijedloga zakona. Vlada će razmatrati i prijedlog akcijskog plana za provedbu inicijative Partnerstvo za otvorenu vlast u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2012. - 2013. te Izvješće o napretku u provedbi aktivnosti iz Akcijskog plana za uspostavu sustava administriranja vlastitih sredstava Europske unije u Republici Hrvatskoj, poglavlje 33. „Financijske i proračunske odredbe“, za razdoblje kolovoz 2008. – veljača 2012. godine (10 sati, Banski dvori - snimatelji i fotoreporteri trebaju u Vladu doći do 9,45 sati).

ZAGREB - Konferencija za tisak na kojoj će vodstvo Sindikata strojovođa Hrvatske (SSH) iznijeti dostupne podatke o nesreći u kojoj je prije gotovo godinu dana poginuo strojovođa Damir Domitrović u naletu na odronjeni zid tunela Kupjak i istrazi koja, kako se navodi, još uvijek nije dovršena niti su utvrđeni krivci za urušavanje. Stoga će strojovođe sutra u 17,24 sati u cijeloj Republici Hrvatskoj zaustaviti sve vlakove na jednu minutu i sirenom upozoriti na taj problem. Na konferenciji za tisak će vodstvo SSH također iznijeti i podatke vezane uz aktualnu situaciju u željezničkom sustavu (11 sati, Palmotićeva 57a).

ZAGREB - U povodu godišnjice štrajka u "Večernjem listu" Sindikat novinara i Hrvatsko novinarsko društvo pozivaju na konferenciju za novinare o temi "Što se promijenilo u hrvatskom medijskom prostoru?" (11 sati, Klub Novinarskog doma, Perkovčeva 1/1).

ZAGREB - U povodu navršavanja pedeset godina od smrti utemeljitelja zagrebačkoga dramskog kazališta dr. Branka Gavelle bit će otvorena izložba o liku i djelu toga istaknutog redatelja (12 sati, atrij Gradskog dramskog kazališta Gavella, Frankopanska 10),

Dežurni urednici:

prijepodne: Dubravka Dadić

poslijepodne: Vesna Krbot Nejašmić

navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xdm ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙