FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zanoški ostaje u Medveščaku

Autor: rsal
ZAGREB, 4. travnja 2012. (Hina) - Najborbeniji igrač hokejaša Medveščaka Tom Zanoški produžio je ugovor s zagrebačkim klubom, te će i u sezoni 2012/2013. nositi plavi dres, objavili su iz KHL Medveščak.

Rođenjem Zagrepčanin, a odrastao u Kanadi, Zanoški se Medveščaku priključio u netom završenoj sezoni u kojoj je odigrao 58 utakmica, upisao 19 golova i 20 asistencija. Od tih 19 pogodaka, čak sedam je upisao u situacijama kada su "Medvjedi" imali igrača manje na ledu i time srušio rekord EBEL lige.

"Niti u jednom trenutku nisam razmišljao o drugom klubu jer sam već prošle godine, kada sam potpisivao za Medveščak, razmišljao kako bih želio ovdje ostati na duže vrijeme, a ne samo jednu sezonu. Drago mi je što mogu igrati u gradu u kojemu sam rođen, u klubu u kojemu sam naučio klizati, ali i pred tako strastvenim i sjajnim navijačima. Hvala ljudima u klubu, ali i treneru što su prepoznali moje kvalitete. Dat ću sve od sebe da u sljedećoj sezoni budem još bolji, da opravdam njihovo povjerenje, ali i da sa Medveščakom napravim korak više u odnosu na ovu sezonu", izjavio je Zanoški prilikom potpisivanja novog ugovora.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙