FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lažni Dujardin prevario pravog Charlijea Sheena

Autor: rtom
MONTREAL, 3. travnja 2012. (Hina/AFP) - "Maskirani pravednici", humoristi iz Kanade koji su se proslavili jer su uspjeli nasamariti nekoliko poznatih osoba, u ponedjeljak su u zamku ulovili američkoga glumca Charlieja Sheena koji se "zagrijao" za ideju da u novome filmu zaigra s Francuzom Jeanom Dujardinom, ovogodišnjim dobitnikom Oskara.

Humorist koji se predstavio kao Jean Dujardin, predložio je Sheenu da igra u nastavku filma "Umjetnik", a zarađenim novcem financirala bi se estetska operacija pjevača Johnnyja Hallydaya.

"Ti ćeš biti iznenađenje na kraju filma", rekao je lažni Dujardin oduševljenome Sheenu kojega je zvijezda potamnjela zbog skandala te je ponuđenu poslovnu priliku objeručke prihvatio rekavši "Recitirao bih i telefonske stranice samo da glumim uz tebe".

Nekad najbolje plaćeni televizijski glumac u Sjedinjenim Državama, 45-godišnji Sheen lani je izbačen iz serije "Dva i pol muškarca" zbog obilna uživanja droge i alkohola te druženja s prostitutkama i pornozvijezdama.

Humoristi iz Quebeca proslavili su 2008., kada su republikanki Sarah Palin odglumili francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

Zadnjih dana "Maskirani pravednici" kontaktirali su brojne holivudske zvijezde, a u emisiji za radio Montreal emitirali su razgovor s Charlijem Sheenom.

"Cilj je bio pokazati da se čak i novajliji na filmskoj sceni otvaraju sva vrata kada osvoji Oskara i odjednom s njime žele raditi i najpoznatiji sineasti", rekao je humorist Marc-Antoine Audette koji je Sheenu odglumio Dujardina.

(Hina) xrt yrt

An unhandled error has occurred. Reload 🗙