FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak, 3. travnja

Autor: bcav
ZAGREB, 2. travnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za utorak, 3. travnja.

RIGA - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović nastavlja posjet Latviji. Na Sveučilištu u Rigi održat će predavanje na temu "Hrvatska u EU, Europa i regija-dvije strane iste medalje", te će sudjelovati na otvaranju izložbe fotografija "Predivna Hrvatska" autora Marka Vrdoljaka u Predstavništvu Europske komisije u Rigi. Dvodnevni posjet Josipović završava ručkom koji priređuje predsjednica Saeime (parlamenta) Solvita Aboltina.

ZAGREB - Atlansko vijeće Hrvatske u suradnji s Ministarstvom obrane i uz potporu Odjela za javnu diplomaciju NATO-a organizira konferenciju "Tri godine Republike Hrvatske u NATO-u". Na skupu će govoriti ministar obrane Ante Kotromanović, načelnik Glavnog stožera OSRH Drago Lovrić i pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju Kolinda Grabar-Kitarović (9 sati, Hrvatsko vojno učilište "Petar Zrinski", Ilica 256B).

PRAG - Njemačka kancerlarka Angela Merkel u posjetu Češkoj gdje će se susresti s češkim premijerom Petrom Necasom i predsjednikom Vaclavom Klausom.

WASHINGTON - Američki predsjednik Barack Obama i direktorica MMF-a Christine Lagarde govorit će na konferenciji Američke udruge novina.

Dežurni:

Noć: Damir Margetić

Prijepodne: Renata Tomašević

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Damir Hainski

Telefon: 00385 1 4808645

Telefax: 00385 1 4808822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbcav ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙