FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Messi: Zaslužili smo pobjedu

Autor: imli
MILANO, 29. ožujka 2012. (Hina/afp/Reuters) - Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi izjavio je da je Barcelona zaslužila pobjedu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u gostima kod AC Milana.

"Bio je to vrlo težak susret, mi smo nametnuli svoju igru, ali ona nije bila tako tečna kao inače zbog vrlo lošeg terena na San Siru. Ipak, imali smo dosta prilika i zaslužili smo pobjedu. Sada smo u opasnoj situaciji, čeka nas teška utakmica u uzvratu jer obje momčadi imaju izglede za prolaz u polufinale, ali nadam se da ćemo to biti mi", kazao je Lionel Messi nakon sinoćnjeg susreta koji je završio bez golova, 0-0.

Barcelonin trener Pep Guardiola također se požalio na loš teren, ali je dodao da je unatoč tome Barca dominirala.

"Mi smo igrali svoju igru, dominirali smo, ali nismo uspjeli zabiti. Osim nekoliko poluprilika na početku susreta te kada je Ibrahimović sam izbio pred našeg vratara, Milan gotovo da nije zapucao prema našem golu. Na poluvremenu sam kazao svojim igračima da budu oprezniji u defenzivi i da ne riskiraju. Unatoč tome što nismo puno riskirali imali smo 17 udaraca u okvir. Također, ako igrači i trener Milana kažu da su zadovoljni rezultatom, onda je to najveći kompliment koji možete dobiti od kluba koji je sedam puta bio prvak Europe", kazao je Guardiola.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙