FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hajduk vjeruje u poništenje suspenzije

Autor: pgas
SPLIT, 28. ožujka 2012. (Hina) - Odvjetnik splitskog Hajduka Damir Primorac je izjavio kako postoji mogućnost da se poništi odluka o suspenziji tog kluba koju je danas donio predsjednik Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Tin Dolički zbog neispunjenih obveza prema HNK Šibenik.

Suspenzija Hajduka je izrečena nakon presude Arbitražnog suda HNS-a prema kojoj je Šibeniku trebalo biti isplaćeno 350 tisuća eura od transfera Ante Rukavine u grčki Panathinaikos.

"Hajduk je zatražio da se ne pokreće postupak jer smo protiv odluke Arbitraže HNS-a podnijeli tužbu Županijskom sudu u Zagrebu prije mjesec dana i za očekivati je da bi o toj tužbi Župnijski sud u Zagrebu uskoro trebao donijeti odluku. U slučaju pozitivnog ishoda poništila bi se Arbitraža, a samim time i odluka o suspenziji", rekao je Primnorac u izjavi objavljenoj večeras na služebnoj web stranici Hajduka.

Primorac je također rekao kako Hajduk ima pravo izjaviti prigovor na suspenziju u roku od dva dana koji odgađa izvšenje, odnosno suspenziju a o tom prigovoru odlučuje Disciplinska komisija HNS-a.

(Hina) xpgas yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙