FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kostelić ostaje vjeran Fischeru

Autor: rsal
ZAGREB, 28. ožujka 2012. (Hina) - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić skijat će na Fischer opremi i sljedeće dvije sezone, a to uključuje i Zimske olimpijske igre u Sočiju 2014., priopćeno je iz Hrvatskoga skijaškoga saveza.

Ivica je na Fischer opremi, koje uključuju skije, vezove i skijaške cipele, od 2007., a u opremi austrijskog proizvođača ostvario je 15 pobjeda u Svjetskom kupu, osvojio tri mala Kristalna globusa, veliki Kristalni globus, te jednu svjetsku i dvije olimpijske medalje. Kostelić se za nastavak suradnje s Fischerom odlučio zbog odlične kvalitete skija za slalom i veleslalom, a Fischer se dodatno obvezao razvijati i unaprijediti skije za brze discipline kao i staviti na raspolaganje Ivici Kosteliću dodatnu testnu i servisnu ekipu za razvoj brzih disciplina.

"Ivica Kostelić je naš vodeći skijaš i mi iznimno cijenimo našu suradnju i Ivičine rezultate na Fischerovoj opremi, te ćemo Ivici dati maksimalnu podršku i u budućnosti i veselimo se novim zajedničkim uspjesima", kazao je Siegfried Voglreiter iz Fischera.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙