FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina u Stonu

Autor: hspa
STON, 18. ožujka 2012. (Hina) - Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina posjetio je danas, povodom Dana kamenica i blagdana sv. Josipa Ston, gdje je o problemima marikulture razgovarao sa županom dubrovačko-neretvanskim Nikolom Dobroslavićem, rektorom Sveučilišta u Dubrovniku Mateom Milkovićem, predstavnicima Obrtničke i Gospodarske komore te školjkarima s područja Malostonskog zaljeva.

Najviše je bilo riječi o podizanju ekoloških standarda u Malostonskom zaljevu, problematici mriješćenja te o nizu praktičnih problema s kojima se uzgajivači školjaka susreću u svakodnevnom radu, rekao je nakon sastanka ministar Jakovina.

Razgovaralo se i o inicijativi da Malostonski zaljev pređe u višu razinu zaštite okoliša odnosno postane i parkom prirode, rekao je i dodao da će se o tome uskoro razgovarati s ministrima graditeljstva, zaštite okoliša te kulture.

Nakon sastanka sa školjkarima ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina sastao se i s predstavnicima vinara s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a sastanku su nazočili i predstavnici općina Dubrovačko primorje, Ston i Neum.

(Hina) xddub yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙