FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Barca ponovo protiv Milana

Autor: dlug
NYON, 16. ožujka 2012. (Hina) - U Nyonu je održan ždrijeb parova četvrtfinala i polufinala nogometne Lige prvaka, a najveći favoriti za naslov prvaka Europe Barcelona i Real Madrid ne mogu igrati međusobno prije finala koje je 19. svibnja na Allianz Areni u Munchenu.

Aktualnog europskog prvaka Barcelonu u četvrtfinalu očekuje Milan s kojim se ove sezone susrela dva puta. Na Camp Nou je bilo 2:2, a na San Siru su slavili Katalonci 3:2. Real Madrid u četvrtfinalu očekuje ciparski APOEL. Prva utakmica je u Nikoziji, a uzvrat na Santiago Bernabeu. Bayern će igrati protiv Marseillea, a Chelsea očekuje portugalska Benfica. Prve utakmice su u Marseilleu u i Lisabonu.

Odmah su ždrijebani i parovi polufinala. Barcu u slučaju pobjede očekuje bolji iz susreta Benfica - Chelsea, dok će pobjednik susreta APOEL - Real u polufinalu igrati protiv boljeg iz susreta Marseille - Bayern.

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 27. i 28. ožujka, a uzvratni susreti su 3. i 4. travnja. Termini polufinalnih susreta su 17. i 18. travnja, a uzvrati 24. i 25. travnja. Finale je 19. svibnja na Allianz Areni u Munchenu.

ČETVRTFINALE:

APOEL Nikozija - Real Madrid

Olympique Marseille - Bayern Munchen

Benfica - Chelsea

Milan - Barcelona

POLUFINALE:

Olympique Marseille / Bayern Munchen - APOEL / Real Madrid

Benfica / Chelsea - Milan / Barcelona

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙