FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Real i Chelsea u četvrtfinalu

Autor: dlug
ZAGREB, 14. ožujka 2012. (Hina) - Nogometaši Real Madrida i Chelsea izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka pridruživši se tako Barceloni, Milanu, Bayernu, Marseilleu, Benfici i APOEL-u kojima je to uspjelo ranije.

Real je u uzvratnom susretu osmine finala na Santiago Bernabeu pobijedio moskovski CSKA 4:1, nakon što je prvi susret završio 1:1. Pogotke za 'Kraljevski klub" zabili su Gonzalo Higuain (26), Cristiano Ronaldo (55, 90+3) i Karim Benzema (70), dok je strijelac za rusku momčad bio Zoran Toši u 77. minuti.

U drugom susretu Chelsea se plasirao među osam najboljih momčadi Europe nakon što je poslije produžetaka pobijedio Napoli 4:1 i tako nadoknadio poraz 1:3 iz prve utakmice. Golove za Chelsea zabili su Didier Drogba (28), John Terry (47), Frank Lampard (75-11m) i Branislav Ivanović (105), a za Napoli Gokhan Inler (55).

Za 'Bluese' je to sedmi plasman u četvrtfinale u posljednjih devet godina i svakako najveći uspjeh u trenerskoj karijeri za Roberta Di Mattea, koji je na klupi londonskog sastava naslijedio Portugalca Andrea Villas-Boasa.

Ždrijeb parova četvrtfinala i polufinala nogometne Lige prvaka održat će se u petak, 16. ožujka u Nyonu

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙