FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - od subote 10. do ponedjeljka 12. ožujka

Autor: vkla
ZAGREB, 9. ožujka 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta u razdoblju od subote 10. ožujka do ponedjeljka 12. ožujka.

SUBOTA, 10. ožujka

___________________

DUBROVNIK - Premijer Zoran Milanović susrest će se s predsjednikom Europskog vijeća Hermanom Van Rompuyem, koji sudjeluje na Europskom strateškom forumu, na radnom ručku. Nakon radnog ručka Milanović i Van Rompuy prošetat će Stradunom.

SLOVAČKA - Parlamentarni izbori.

RIJAD/KAIRO - Pomoćnik kineskog ministra vanjskih poslova Zhang Ming stiže u posjet Saudijskoj Arabiji i Egiptu gdje će razgovarati o krizi u Siriji.

DAMASK - Posebni izaslanik Ujedinjenih naroda (UN) i Arapske lige (AL) za Siriju Kofi Annan stiže u posjet vlastima u Damasku.

NEDJELJA, 11. ožujka

___________________

RIJAD - Njemački ministar vanjskih poslova Guido Westerwelle sastaje se s dužnosnicima Saudijske Arabije, a kao glavna tema razgovora najavljena je situacija u Siriji.

PONEDJELJAK, 12. ožujka

_________________________

BAKU - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović s izaslanstvom dolazi dvodnevni u službeni posjet Azerbajdžanu gdje će se sastati s predsjednikom te države Ihamom Alijevim i predsjednikom parlamenta Oktajom Asadovim. Isti dan održat će se i gospodaraski forum, a dvije će strane potpisati više ugovora, sporazuma i memoranduma.

NEW YORK - Američka državna tajnica Hillary Clinton sastaje se sa svojim ruskim kolegom Sergejom Lavrovom.

(Hina) xvk ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙