FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Arsenal - Milan 3:0

Autor: rsal
LONDON, 6. ožujka 2012. (Hina) - Nogometaši Arsenala pobijedili su u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u Londonu Milan s 3:0, ali je talijanski klub prošao u četvrtfinale zahvaljujući pobjedi od 4:0 u prvoj utakmici.

Arsenal je bio na pragu senzacije jer je nakon prvog poluvremena vodio s 3:0 pogocima Laurent Koscielnya (7), Tomaša Rosickog (26) i Robina van Persiea (44pen). Ipak, u drugom dijelu je Milan zaigrao puno ozbiljnije, a Englezi su ostali bez snage, pa je izostala prava senzacija. Arsenal u drugim dijelu i nije imao izrazite šanse za četvrti zgoditak, osim pokušaja van Persiea, a ono što je igrač Milana Antonio Nocerino promašio u 77. minuti bilo je upravo neshvatljivo. U povijesti europskih kupova samo su tri momčadi - Real Madrid, Partizan i Leixoes - nadoknadili zaostatak od četiri gola iz prve utakmice, a Arsenal je na Emiratesu bio vrlo blizu.

Arsenal: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Rosicky, Song, Oxlade-Chamberlain (Chamakh 75) - Walcott (Park Chu-young 84), van Persie), Gervinho

AC Milan: Abbiati - Abate, Mexes, Silva, Mesbah (Bonera 90) - Nocerino, van Bommel, Robinho - Emanuelson - Ibrahimovic, El Shaarawy (Aquilani 70)

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙