FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Djeca iz vinkovačkih vrtića uče plivati

Autor: zdra
VINKOVCI, 5. ožujka 2012. (Hina) - Više od 140 djece iz vrtića Centra za predškolski odgoj u Vinkovcima učit će plivati u sklopu projekta "Sigurnost na vodi" koji će u sljedeća dva mjeseca na "Lenijama" provesti vinkovačko Gradsko društvo Crvenoga križa u suradnji s "Periskom" d.o.o., tvrtkom koja upravlja tim plivalištem, vinkovačkim Centrom za predškolski odgoj i Vinkovačkim plivačkim klubom.

"Provedbom tog programa na dobitku su svi. Centar za predškolski odgoj Vinkovci dobiva dodatni sadržaj za djecu, roditelji sudjeluju sa samo trećinom troškova, Vinkovački plivački klub dobiva moguće nove članove - natjecatelje, dvoransko plivalište 'Lenije' dobiva moguće nove plivače – rekreativce, a Gradsko društvo Crvenoga križa ispunjenje temeljnih humanitarnih ciljeva: zaštititi život i zdravlje", poručio je tijekom predstavljanja programa ravnatelj vinkovačkoga Gradskog društva Crvenoga križa Zvonko Domaćinović.

Po riječima ravnateljice vinkovačkoga Centra za predškolski odgoj Mirjane Pešec, provedbom programa "Sigurnost na vodi" kojim su obuhvaćeni polaznici dječjih vrtića u dobi od pet do sedam godina na najvećem dobitku trebala bi biti djeca.

Gradonačelnik Mladen Karlić ocijenio je kako partnerstvo vinkovačkoga Gradskog društva Crvenog križa, "Periske" d.o.o., vinkovačkoga Centra za predškolski odgoj i Vinkovačkoga plivačkog kluba pridonosi boljoj kvaliteti života s krajnjim ciljem da među vinkovačkom djecom ne bude neplivača.

Direktor "Periske" d.o.o. Željko Ilić podsjetio je kako je na plivalištu "Lenijama" u sklopu projekta "Naučimo plivati 2012." u tijeku i tečaj plivanja kojim je obuhvaćeno više od 600 osnovnoškolske djece iz Vukovarsko-srijemske županije.

(Hina) xzdra yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙