FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 6. ožujka

Autor: smar
ZAGREB, 5. ožujka 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 6. ožujka:

ZAGREB - Javno savjetovanje "Izazovi u provedbi Zakona u udrugama" koje je inicirao Ured za udruge Vlade RH u suradnji s Ministarstvom uprave. Cilj savjetovanja je prikupiti primjedbe na važeći tekst Zakona u svrhu pripreme njegovih dopuna i izmjena. Javno savjetovanje otvorit će ministar uprave Arsen Bauk i v.d. ravnatelj Ureda za udruge Vlade RH Igor Vidačak (9,30 sati, hotel Dubrovnik, Gajeva 1).

ZAGREB - Okrugli stol “Žene i sport: važno je sudjelovati?” koji organizira Socijaldemokratski forum žena SDP-a Hrvatske u povodu Međunarodnog dana žena i ususret XXX. Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Okruglim stolom se nastoji potaknuti rasprava o rodnoj ravnopravnosti u sportu, o ženama u profesionalnom i amaterskom sportu u Hrvatskoj te o važnosti dostupnosti sportske rekreacije svima. Uvodna izlaganja o temi dat će ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske i saborska zastupnica Gordana Sobol i potpredsjednica Odbora za obitelj, mladež i šport Hrvatskoga sabora Tatjana Šimac – Bonačić. (od 10 do 12 sati, sjedište SDP-a, Iblerov trg 9).

ZAGREB - Rasprava o "Javnom, državnom i privatnom u medijima" koju je organizirao hrvatski P.E.N. centar u skladu s dogovorom nevladinih udruga, potpisnica Apela za uspostavu vjerodostojnosti javne funkcije HRT-a (11 sati, prostorije PEN-a, Kuća Arko, Basaričekova 24).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Mjesta dodira: fizika i medicina kroz život i djelo prof.dr.sc. Bože Metzgera" autora Branka Hanžeka. O knjizi će, osim autora, govoriti akademik Žarko Dadić i urednica Stella Fatović-Ferenčić. (12 sati, dvorana Knjižnice Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Strossmayerov trg 14).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xsmar ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙